Je huisstijl bepaalt jouw eerste indruk.

Van idee tot merk

Je huisstijl bepaalt jouw uitstraling, jouw imago en uiteindelijk ook jouw succes.

Als onderneming wil je natuurlijk uitstralen waar jij voor staat: professionalisme, kwaliteit, degelijkheid, … Een logo speelt daarin een belangrijke rol, maar er is meer! De vormen, kleuren, beelden, teksten, … moeten een harmonieus geheel vormen. Dat geheel is absoluut meer waard dan de som van de afzonderlijke delen. 

Ga voor een logo dat jouw kernwaarden en visie weerspiegelt. Zo weten klanten precies waar je voor staat.

een goed logo
versterkt
jouw identiteit

Bekijk onze

EEN GOED DOORDACHTE HUISSTIJL
TREKT HET JUISTE
DOELPUBLIEK AAN.

Met het juiste logo en een goed doordachte huisstijl straalt je bedrijf jouw waarden uit, waardoor je de juiste doelgroep aantrekt. Hoe beter deze doelgroep zich kan identificeren met wat jouw bedrijf uitstraalt, hoe groter de kans op een geslaagde samenwerking.

Een goed doordachte huisstijl is de perfecte afspiegeling van wie jij bent en wat je wil uitstralen, hij is authentiek en gooit jouw troeven in de strijd om je te onderscheiden van de concurrenten. Enkel zo trek je klanten aan die helemaal op dezelfde golflengte zitten als jij en jouw bedrijf.

Goed netwerken doe je dus in stijl. En dan hebben we het niet over je kleding of je kapsel, maar over de volledige identiteit die jij als ondernemer of bedrijf uitstraalt. Iedereen weet dat de eerste indruk enorm belangrijk is. Een visitekaartje maakt daar ook deel van uit.

Een professioneel ontworpen visitekaartje en logo, zijn dan ook een onmisbare schakel in een goede huisstijl.

Meer over

Verhoog je
herkenbaarheid met de juiste huisstijl

Alle communicatie-uitingen die je als bedrijf de wereld instuurt, hebben best dezelfde look and feel. Met hetzelfde logo, kleuren, lettertypes, … 

Jouw doelgroep moet in één oogopslag jouw bedrijf erin herkennen, of het nu gaat om een flyer, een brochure, een brief, een naamkaartje, …

Websites op maat van jouw bedrijf

Als je onderneming niet online aanwezig is, bestaat het de dag van vandaag niet. Meer nog, de uitstraling van een website bepaalt voor een groot stuk hoe potentiële klanten jouw bedrijf ervaren. Je website kan dus helemaal in lijn met je huisstijl uitstralen waarvoor jij als ondernemer of bedrijf staat.

Onze mooi ontworpen websites, die tevens op elk mobiel apparaat goed tot hun recht komen, vallen ongetwijfeld in de smaak bij de doelgroep die jij voor ogen hebt.

Bekijk enkele van onze

Bedankt voor je bericht!

Wij hebben je ingevuld formulier goed ontvangen.

Houd je mailbox in de gaten

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie op je vraag.

In tussentijd...

Heb je ons gratis e-book over logo’s al gedownload?

En volg zeker onze social mediakanalen

Maak contact met anderen, bespreek de meest recente ontwerpen
of laat de wereld gewoon zien dat je weg bent van Nine Concepts.