fbpx

Branding
Artis Interieurbouwers

Artis Interieurbouwers is een jonge interieurbouwer, die in elk bouwproject graag de grenzen verlegt. Onze klant gelooft dat architectuur in combinatie met prachtig design de basis is voor geluk.

Artis bouwt enkel hoogwaardige en buitengewoon schitterende ruimtes.Ze leveren kwalitatieve woonruimtes op met gebruik van superieure materialen en texturen.

Artis Interieur logo

Voor de branding van Artis Interieurbouwers gingen we bij de creatie uit van architecturaal minimalisme, afgewerkt tot in de puntjes. 

Voor de typografie combineerden we bijvoorbeeld een oud seriflettertype met een modern sans type. Dat reflecteert voor en na, oud en nieuw.

Het zit ‘m in de details!

Branding artis interieurbouwers
branding artis interieurbouwers

Online
Portfolio

Door je merkidentiteit vast te stellen, geef je richting aan je merk. Wie je bent en waar je voor staat, komt uiteraard terug in alle uitingen, maar onderschat zeker niet de kracht van online design.

Samen met de drijvende kracht achter Artis Interieurbouwers rolden we een compleet nieuwe portfoliowebsite uit, uiteraard volledig geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Met een in het oog springend webdesign dat naadloos aansluit op het DNA van het bedrijf.

De visuele identiteit vormde de basis voor het fonkelnieuwe webdesign.

Sleutelwoorden zijn: kleurenfoto’s, eigen beelden, een professionele look & feel, clean, licht en ruimtelijk. Een website die sinds de initiële oplevering op regelmatige basis een inhoudelijke, functionele én visuele update krijgt. Bekijk het resultaat op www.artisinterieur.be.

Wat deden wij voor Artis interieurbouwers:

luisteren, praten, observeren / logo design / print design / merkontwikkeling / merkoptimalisatie / merkrestyling / webontwikkeling / informatiearchitectuur / webdesign / user experience design / 

Bedankt voor je bericht!

Wij hebben je ingevuld formulier goed ontvangen.

Houd je mailbox in de gaten

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie op je vraag.

In tussentijd...

Heb je ons gratis e-book over logo’s al gedownload?

En volg zeker onze social mediakanalen

Maak contact met anderen, bespreek de meest recente ontwerpen
of laat de wereld gewoon zien dat je weg bent van Nine Concepts.