fbpx
coverfoto branding Verlinden

Branding
Verlinden vastgoed

Verlinden Vastgoed is een vernieuwend vastgoedkantoor in Mol centrum, opgericht door Christophe Verlinden, Jan Joris en Stef Wouters. Dit ijzersterke trio is samen goed voor meer dan 30 jaar expertise en ervaring in vastgoed! Samen met hun medewerkers gaan zij voluit voor jouw woning, appartement, bouwgrond, kantoor en handelspand.

De merkarchitectuur bouwden we in samenwerking met Studio Zwam op from scratch! Waar de focus van de marketingstrategie lag, was vanaf het begin zo klaar als een klontje: het aantrekken en inspireren van kopers

Verlinden Vastgoed had dan ook nood aan een consequente grafische uitstraling die op al hun communicatiedragers, van online advertenties tot grote visuals op verkoopborden, aan bod komt.

Bij het ontwerp van de visuele identiteit vertrokken we vanuit een locatiepointer die we terugvinden op kaarten. Deze benadrukt uiteraard de vastgoedlocatie, de letter i die we daarop toevoegden staat voor “informatie”.

Het frisgroen in het ontwerp symboliseert groei, vernieuwing, natuur, jeugdigheid, gezondheid, stabiliteit en creative intelligence. Het staat voor een evenwichtige en verjongde geest.

Hiermee lanceren we een opvallend sterk merk dat z’n mannetje staat in de vastgoedwereld. 

 

Wat deden wij voor Verlinden vastgoed:

luisteren / praten / observeren / merkanalyse / merkstrategie / merkontwikkeling / merkoptimalisatie / art direction / logo design / print design / nieuwsbrieven / exhibition design / signalisatie / webdesign / user experience design

Pand Verlinden vastgoedgroep
Jan Verlinden vastgoed

Voeg je koptekst hier toe

Online
in beeld op de huizenmarkt.

Voor een vastgoedkantoor is een vlotte online beleving van het hoogste belang, want de meeste mensen starten hun zoektocht naar een nieuwe woning online.
Daardoor is de website het eerste en belangrijkste contactpunt met de klant.
 
De site van Verlinden vastgoed werd dan ook zeer doordacht opgebouwd. We vertrokken voor het visual design en de user experience vanuit Adobe XD modellen voor desktop, tablet en mobile, die we op deze manier perfect op elkaar afstemden.
 
Websites van vastgoedkantoren worden meestal ontworpen zodat de bezoeker meteen een overzicht krijgt van het marktaanbod. Het doelsegment van Verlinden Vastgoed gaf ons de ruimte om vanuit een andere invalshoek te werken.
 
Op www.verlindenvastgoed.be vindt je een open design met de nadruk op een architecturale uitstraling. De jongens van FW4, met specialisatie in vastgoedwebsites, vertaalden ons ontwerp perfect naar een online meesterwerk met alle functionaliteiten die je van een vastgoedwebsite kan verwachten.

Voeg je koptekst hier toe

Mooie foto's
verkopen beter.

Aantrekkelijke beelden zijn onmisbaar voor een succesvol vastgoedkantoor. Rhode Van Elsen zorgde voor een passende beeldstijl zodat alle foto’s en video’s overtuigen om op bezoek te komen. De beelden voelen lichtrijk en fris aan en stralen tegelijk een warmte uit om die huiselijkheid onderstreept.

Verlinden Vastgoed draait om mensen en authenticiteit. Daarom zetten ze zo weinig mogelijk in scene in de beelden. Ze deden voor de beelden dan ook geen beroep op modellen, maar tonen echte werknemers, klanten en partners.

plannen Verlinden vastgoed
team Verlinden vastgoed

Bedankt voor je bericht!

Wij hebben je ingevuld formulier goed ontvangen.

Houd je mailbox in de gaten

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie op je vraag.

In tussentijd...

Heb je ons gratis e-book over logo’s al gedownload?

En volg zeker onze social mediakanalen

Maak contact met anderen, bespreek de meest recente ontwerpen
of laat de wereld gewoon zien dat je weg bent van Nine Concepts.