Skyebase drone

Huisstijl
Start-up Skyebase

Het gebundelde talent van Jean-Louis Weemaes, Bart en Tom Daniëls en Tom Verstappen leidde tot de oprichting van SkyeBase. Dit unieke concept levert en ontwikkelt totaaloplossingen rond drone-inspectie, voorzien van intelligente softwaretechnologie. Omdat uitzonderlijke innovatie een evenwaardig online vertegenwoordiging verdient, zetten zij de stap naar onze studio. 

Merkpositie:

Het logo en de huisstijl van SkyeBase moesten hen onderscheiden van de massa en laten uitblinken tussen de heersende toonaangevende technologiegiganten.

Het kleurenpalet moest zowel strak als professioneel ogen, stabiel en evenwichtig. We kozen voor een stijlvolle en zakelijke blauwtint die ondersteund wordt door klassiek, strak zwart. Hiermee associëren we SkyeBase met een formele, geraffineerde elegantie en een solide identiteit.

De opbouw van hun website is no-nonsense, overzichtelijk en visueel prikkelend. Hij lijst gestructureerd het gamma vooruitstrevende activiteiten op en biedt de bezoeker in één oogopslag een effectief antwoord.

drone skyebase
skyebase vliegplan

Voeg je koptekst hier toe

Een logo
met een boodschap

Een sterk logo spreekt de kijker aan, onderscheidt zich van de concurrentie en draagt de  waarden van het bedrijf uit. De kernwoorden ‘stijlvol, fris, dynamisch en tijdloos’ vallen zodoende bij zowat elke logobespreking. Ook het SkyeBase-team koesterde een gelijkaardig verlanglijstje. Bovenop de smaakvolle aanblik voegden ze graag nog een extra wens toe: graag wat dieperliggende betekenis. 

Het ontwerp van dit logo visualiseert de kerngedachte achter de naam: uniek zonder poespas. Een gestileerde versie van de letter S werd omgevormd tot een oog, wat zowel visie als hun professionele activiteiten symboliseert: ze gaan tot het uiterste en durven innoveren.

SkyeBase wil hun cliënteel naar een hoger niveau tillen. Wij vertaalden deze filosofie door de toevoeging van de baseline en de strakke typografie. Het hedendaagse maar toch risicoloze logo onderstreept de begeestering en de aanstekelijke teamspirit van dit bedrijf.

drone skye

Voeg je koptekst hier toe

Een website
die werkt.

Een website is geslaagd in z’n opzet als hij de bezoeker informeert, vasthoudt en weet te verrassen.

Omdat hun concept ongeëvenaard en buitengewoon is, wilden we hun website graag zo toegankelijk en helder mogelijk opzetten. We vertellen het verhaal van SkyeBase met de services als vertrekbasis. SkyeBase stelt zich voor als enabler en facilitator, wat potentiële klanten prikkelt om meer te weten te komen. 

Het ontwerp van deze website is gestoeld op het principe van merkbeleving, online positionering en branding. Het is hun digitale visitekaartje dat hun unieke identiteit in woord en beeld illustreert. 

Je kan de website bekijken op www.skyebase.be

website maken voor skyebase
wordpress website laten maken

Deel dit project 

Bedankt voor je bericht!

Wij hebben je ingevuld formulier goed ontvangen.

Houd je mailbox in de gaten

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie op je vraag.

In tussentijd...

Heb je ons gratis e-book over logo’s al gedownload?

En volg zeker onze social mediakanalen

Maak contact met anderen, bespreek de meest recente ontwerpen
of laat de wereld gewoon zien dat je weg bent van Nine Concepts.