In het kort

Onze diensten

(Re)Branding & Content

Logo & identiteit

Na het formuleren van de strategie en essentie van je merk, ontwerpen we een logo en vinden we een baseline die je troeven samenvat.

Hierna richten we ons op het definiëren van je doelgroep en het vinden van de juiste tone of Voice voor je communicatie. Op deze manier zullen je logo en identiteit de kern van je merk weerspiegelen, waardoor ze herkenbaar zijn voor zowel je huidige klanten als potentiële klanten..

Grafisch design

Het is van cruciaal belang om op te vallen en je te onderscheiden als je je merk of bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Het ontwerp van een product of dienst speelt daarbij een essentiële rol op de weg naar succes.

Wij richten ons op het creëren van een uniek ontwerp dat perfect past bij je huisstijl. Hiermee zorgen we ervoor dat je merk zich onderscheidt van de concurrentie door een opvallend desig

Foto en video

partnership

Moe van het gebruik van standaard stockfoto’s? Wij bieden een op maat gemaakte merkbeleving waarbij jouw medewerkers, diensten en/of producten de hoofdrol spelen op je website en andere communicatiekanalen.

We leveren fotografie en video’s (zelfs met drone-opnamen) die perfect aansluiten bij elk kanaal en volledig in lijn zijn met jouw huisstijl.

Copywriting

partnership

Zodra we het verhaal van jouw merk en de gewenste tone of voice hebben vastgesteld, zorgen we voor diverse berichten en teksten die perfect zijn afgestemd op het communicatiekanaal dat je wilt gebruiken.

Of het nu gaat om uitgebreide content, korte berichten of pakkende koppen, we passen alles aan om jouw verhaal op een consistente en passende manier over te brengen.

Belettering & interieur

partnership

We ondersteunen onze klanten bij het implementeren van hun nieuwe huisstijl in hun kantoorruimtes, bedrijven of winkels.

Of het nu gaat om het toevoegen van decoratieve elementen, het verbeteren van bewegwijzering of het heroverwegen van het volledige interieurconcept, we begrijpen dat het totaalplaatje van essentieel belang is.

Online aanwezigheid

Websites & webshops

Elk bedrijf heeft een goede en functionele website nodig, en dat begint met een stevig fundament. Het gaat erom wat je wilt communiceren en tonen, welke functionaliteiten essentieel zijn en hoe we dit alles vertalen naar een website die werkt op alle apparaten – van desktops tot tablets en smartphones. Daarbij houden we sterk rekening met jouw doelgroep, omdat dit bepalend is voor het beste resultaat voor jouw bedrijf.

Maatwerk

We bouwen websites die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en klanten.

Met behulp van moderne front-end technologieën creëren we aantrekkelijke, intuïtieve en responsieve interfaces. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten, zodat ze naadloos werken op alle schermformaten.

Social media

partnership

We brengen jouw merk onder de aandacht door regelmatig boeiende social media campagnes en posts te lanceren. We sturen mensen naar jouw kanalen en streven ernaar om een verbinding te creëren tussen jou en je publiek.

Content management

Wij creëren, beheren en publiceren gemakkelijk inhoud op uw website met behulp van krachtige content management systemen (CMS).

Hosting en domeinnamen

Als Combell resellers hosten wij uw website op betrouwbare en veilige servers in België met gegarandeerde uptime en snelle laadtijden.

E-commerce

Uw online woocommerce winkel met gebruiksvriendelijke en veilige e-commerce oplossingen, waaronder betalingsgateway-integraties.

Omdat we weten dat getallen geliefd zijn…

20+

jaar ervaring

8

experts als partner

350+

projecten afgerond