Mavi wines

Gebottelde klasse.

Bij het ontwikkelen van het logo voor “Mavi Wines,” een wijnhandelaar met een onberispelijke reputatie, stonden de kernwaarden van verfijning en klasse centraal. Het doel was om een visueel identiteitsmerk te creëren dat niet alleen de rijke tradities van de wijnwereld weerspiegelt, maar ook de exclusiviteit van de selectie die “Mavi Wines” haar klanten biedt.

De kleuren goud en wit werden zorgvuldig gekozen om de essentie van luxe en elegantie over te brengen. Goud, met zijn rijke en warme uitstraling, symboliseert niet alleen de kwaliteit van de wijnen, maar ook de waarde die “Mavi Wines” hecht aan excellentie. Wit, daarentegen, biedt een subtiel contrast en benadrukt de zuiverheid en verfijning van de selectie.

Graphic design
Logo & identity

De visitekaartjes: een prachtige hand-out.

Bij het ontwerpen van de visitekaartjes voor Mavi Wiens, werd gestreefd naar een verfijnde presentatie die de essentie van het merk vastlegt. Het gebruik van Extramatt Touch Coldwhite-papier vormde de basis voor een unieke tactiele ervaring, terwijl de subtiele keuze voor goudfolieaccenten de exclusiviteit en klasse van Vinea Aurea versterkte.

Het logo, gedrukt in goudfolie, fungeert als een tastbare stempel van klasse op de visitekaartjes. Het glanzende goud contrasteert prachtig met het matte witte papier, waardoor het logo echt tot leven komt en een visuele weelde creëert. Deze keuze voor goudfolie weerspiegelt niet alleen de kwaliteit van de wijnen van Mavi Wines, maar benadrukt ook de exclusiviteit van het merk.

Goudfolie op sneede: een subtiel detail

Een ander opvallend kenmerk van de visitekaartjes is het gebruik van goudfolie op sneede. Dit subtiele, maar doordachte detail voegt een vleugje rijkdom toe, waardoor de kaartjes een verfijnde afwerking krijgen. Wanneer de kaartjes gestapeld zijn, onthult de goudfolie op sneede een schitterende glans die de aandacht trekt en een gevoel van luxe oproept.

Deze visitekaartjes voor Mavi Wiens zijn niet slechts informatieve handouts; ze zijn een verlengstuk van de verfijnde merkidentiteit. Met Extramatt Touch Coldwhite-papier als basis en goudfolieaccenten als finishing touch, vertegenwoordigen de visitekaartjes de klasse en exclusiviteit die klanten van Mavi Wines kunnen verwachten.

let’s talk

DURF JIJ IMPACT TE MAKEN?

Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij zorgen voor koffie, koekjes én sterke ideeën.