Aleta

Houtambacht in de pure zin

Een iconisch symbool dat onze toewijding aan houtambacht vertegenwoordigt, is de houtkrul. Deze eenvoudige, maar elegante krul, voortgebracht door het zorgvuldige gebruik van een schaaf, staat centraal in onze huisstijl. Het is meer dan alleen een grafisch element; het is een symbool van de kunst en het vakmanschap dat wij koesteren.

Elke houtkrul vertelt een verhaal van precisie, geduld en liefde voor het materiaal. Het is een eerbetoon aan de unieke eigenschappen van elke houtsoort die we bewerken en aan de ambachtslieden die met hun vaardige handen de natuurlijke schoonheid ervan onthullen.

Bij Aleta geloven we dat houtambacht meer is dan alleen het vervaardigen van meubels en voorwerpen. Het is een kunstvorm die de brug slaat tussen het verleden en de toekomst, waar traditioneel vakmanschap hand in hand gaat met hedendaags design.

Welkom in de wereld van Aleta Houtambacht, waar elke houtkrul een meesterwerk op zich is, doordrenkt met de geest van ambachtelijk vakmanschap en de warmte van natuurlijk hout.

Rebranding
Logo & identity

let’s talk

DURF JIJ IMPACT TE MAKEN?

Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij zorgen voor koffie, koekjes én sterke ideeën.