Verlinden vastgoed

Jouw vastgoedkantoor dat de kneepjes van het vak door en door kent

Verlinden Vastgoed is een vernieuwend vastgoedkantoor in Mol centrum, opgericht door Christophe Verlinden, Jan Joris en Stef Wouters. Dit ijzersterke trio is samen goed voor meer dan 30 jaar expertise en ervaring in vastgoed! Samen met hun medewerkers gaan zij voluit voor jouw woning, appartement, bouwgrond, kantoor en handelspand.

De merkarchitectuur voor Verlinden Vastgoed mochten we samen met studio Zwam vanaf de grond op bouwen. Het aantrekken en inspireren van kopers en verkopers werd de eerste focus van de marketingstrategie.

Verlinden Vastgoed had nood aan een veelzijdig grafisch systeem dat past op communicatiedragers in alle formaten, van kleine online advertenties tot grote visuals op verkoopborden.

Bij het ontwerpen van de visuele identiteit vertrokken we vanuit een locatiepointer. Op deze locatiepointer voegden we de letter “ i ” toe die het informatieve aspect benadrukt.

Het frisgroen symboliseert groei, vernieuwing, natuur, jeugd, gezondheid, stabiliteit, creative intelligence en staat voor een evenwichtige en verjongde geest.
Hiermee lanceren we een opvallend sterk merk dat z’n mannetje kan staan in de vastgoedwereld.

Graphic design
Logo & identity
Design & Print
UX design
Signalisatie

Wat deden wij:
luisteren, praten, observeren / merkanalyse / merkstrategie / merkontwikkeling / merkoptimalisatie / art direction / logo design / print design / nieuwsbrieven / signalisatie / webdesign / user experience design

let’s talk

DURF JIJ IMPACT TE MAKEN?

Wij ook. Altijd. Maak een afspraak en wij zorgen voor koffie, koekjes én sterke ideeën.